Κόστος αποστολής

Για την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων (αντικαταβολή), υπάρχει μια extra χρέωση 2,50€.

Για παραγγελίες από 80,00€ και άνω προ ΦΠΑ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Δεν ισχύει για τα γυάλινα είδη, όπου η χρέωση από τις αποθήκες μας έως το πρακτορείο μεταφορών προκύπτει κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Για παραγγελίες κάτω των 80,00€ προ ΦΠΑ με την υπηρεσία μεταφοράς της ACS χρεώνεστε ανά παραγγελία 4,00€ με φπα μέχρι 3 κιλά βάρος και 1,50€ με φπα για κάθε επιπλέον κιλό.

Σε περίπτωση που υπάρξει από την ACS μεγαλύτερη χρέωση λόγω μεγάλου όγκου ή επειδή βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, είτε στην Κύπρο, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πριν αποσταλεί η παραγγελία σας.

Ίσως προτιμηθεί να αποσταλεί με μεταφορική εταιρία είτε ΚΤΕΛ για να μην επιβαρυνθείτε το κόστος. Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή γίνεται από το πρακτορείο μεταφορών ή το αντίστοιχο ΚΤΕΛ της περιοχής σας.

Διαδικασία & χρόνος αποστολής

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα παραλάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση της παραγγελίας σας με τα είδη που έχετε επιλέξει, τον αριθμό παραγγελίας, καθώς και το κόστος της παραγγελίας. Στη συνέχεια, αφού η παραγγελία σας έχει εγκριθεί και ετοιμαστεί θα παραλάβετε ένα e-mail με το μοναδικό αριθμητικό-κωδικό για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας σας στο σύστημα αποστολών της ACS.

Όλες οι παραγγελίες σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών. Αυτό συμβαίνει από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, περνά στο στάδιο ετοιμασίας και μετά δίνεται για αποστολή. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σαββατοκύριακο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ή ειδικής επεξεργασίας.

Αν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους αναμενόμενους χρόνους αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή και την ακύρωση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος και επιστροφή των χρημάτων σας.

Αναλαμβάνουμε το ασφαλές πακετάρισμα της παραγγελίας σας, όμως δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες κατά την μεταφορά. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση ζημίας είναι να προωθήσουμε τις φωτογραφίες των σπασμένων ειδών στην εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, η οποία θα κρίνει αν θα αποζημιωθεί ο πελάτης. Παρακαλώ, αποστείλατε τις φωτογραφίες μόλις παραλάβετε τα είδη.

Για βαριά / γυάλινα / ογκώδη αντικείμενα προτείνουμε την αποστολή τους μέσω μεταφορικής εταιρείας είτε ΚΤΕΛ. Η χρέωση βαρύνει τον πελάτη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το κόστος της αποστολής ούτε για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

MENU
Close

Το καλάθι μου

Viewed

Recently Viewed

Close

Καλώς ήλθατε !

A password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα, θα χρησιμοποιηθούν για την περιήγηση στο eshop. Επίσης για άλλες ενέργειες, που περιγράφονται αναλυτικά στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Κατηγορίες