Κόστος αποστολής

Για αποστολή με την υπηρεσία μεταφοράς της ACS Courier/ELTA Courier χρεώνεστε ανά παραγγελία 3€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 2 kg. και 1,80€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον κιλό.

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των €70:

Α)Για βάρος μέχρι 5 kg. η αποστολή είναι δωρεάν.

Β) Για βάρος άνω των 5 kg. και μέχρι 10 kg. η χρέωση είναι €1,50 για κάθε κιλό πλέον των 5.

Για παραγγελίες βάρους άνω των 10 kg. η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή γίνεται από  TNT Express Courier, ELTA Courier, πρακτορείο μεταφορών ή το αντίστοιχο ΚΤΕΛ της περιοχής σας.

Διαδικασία & χρόνος αποστολής

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα παραλάβετε ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση της παραγγελίας σας με τα είδη που έχετε επιλέξει, τον αριθμό παραγγελίας, καθώς και το κόστος της παραγγελίας. Στη συνέχεια, αφού η παραγγελία σας έχει εγκριθεί και ετοιμαστεί θα παραλάβετε ένα e-mail με το μοναδικό αριθμητικό-κωδικό για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας σας στο σύστημα αποστολών της ACS.

Όλες οι παραγγελίες σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών. Αυτό συμβαίνει από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, περνά στο στάδιο ετοιμασίας και μετά δίνεται για αποστολή. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σαββατοκύριακο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ή ειδικής επεξεργασίας.

Αν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους αναμενόμενους χρόνους αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή και την ακύρωση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος και επιστροφή των χρημάτων σας.

Αναλαμβάνουμε το ασφαλές πακετάρισμα της παραγγελίας σας, όμως δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες κατά την μεταφορά. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση ζημίας είναι να προωθήσουμε τις φωτογραφίες των σπασμένων ειδών στην εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, η οποία θα κρίνει αν θα αποζημιωθεί ο πελάτης. Παρακαλώ, αποστείλατε τις φωτογραφίες μόλις παραλάβετε τα είδη.

Για βαριά / γυάλινα / ογκώδη αντικείμενα προτείνουμε την αποστολή τους μέσω μεταφορικής εταιρείας είτε ΚΤΕΛ. Η χρέωση βαρύνει τον πελάτη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το κόστος της αποστολής ούτε για τυχόν ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

Close Το καλάθι μου
Close Wishlist
Viewed

Recently Viewed

Close
Close

Close
MENU
Κατηγορίες