Όροι & δικαιώματα πώλησης

Η εταιρία δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του του Ν.2472/1997. Η εταιρία δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας. Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού. Ο πελάτης έχει την ευχέρια να συνεχίσει τη παραγγελία εφόσον το επιθυμεί και χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ.).

Για λόγους προστασίας, δεν αποθηκεύονται κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης). Το μοναδικό δεδομένο που αποθηκεύεται είναι το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας για λόγους ασφαλείας και πιστοποίησης των παραγγελιών.

Οποιαδήποτε απορία, αναφορά, ένσταση ή δήλωση, που σχετίζεται με αυτά τα θέματα, παρακαλούμε να αποσταλεί εγγράφως στο thecandle.gr@gmail.com. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο πελάτης/χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία μας έχει γνωστοποιήσει την τήρηση αρχείου στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων (όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail, κ.ά.) προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος .

Η εταιρείας μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση των δεδομένων και των συναλλαγών των μελών της και τα προστατεύει από ενδεχόμενες υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης. Η μέθοδος ισχύει σε όλα τα στάδια συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων από και προς το eshop. Κατά τη διαδικασία πληρωμών σας με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της, καταχωρούνται απευθείας στα συστήματα της συνεργαζόμενης τραπεζικής υπηρεσίας.

ΟΡΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρεί και επεξεργάζεται η εταιρία μας με σεβασμό προς τις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation(GDPR) (EU) 2016/679) και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας, και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

Σκοπός της επεξεργασίας είναι αποκλειστικά η ενημέρωση του κοινού για τα νέα είδη, τις προσφορές, τη διενέργεια διαγωνισμών και κληρώσεων, καθώς και τις εκδηλώσεις ή άλλες δράσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα της εταιρείας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση (e–mail) με σκοπό την αποστολή ενημερώσεων και μηνυμάτων που αφορούν προωθητικές ενέργειες και, εφόσον επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, ο τόπος διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας, η ιδιότητά σας για ενημέρωση σχετική με το επαγγελματικό σας αντικείμενο και ενδιαφέρον και το κινητό τηλέφωνο για αποστολή προωθητικών ενεργειών μέσω SMSή Viber.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των συστημάτων της εκάστοτε πλατφόρμας. (Facebook, Google, Viber).

Η Εταιρεία δύναται να διαβιβάζει και επεξεργάζεται από κοινού τα προσωπικά σας δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς : α) με τρίτους παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με δραστηριότητες επεξεργασίας (π.χ. πάροχοι υπηρεσιών cloud, άλλοι οργανισμοί του ομίλου), β) με  παρόχους υπηρεσιών που εξυπηρετούν ή υποστηρίζουν τις υπηρεσίες της Εταιρείας, γ) με συνδεδεμένες εταιρείες υπό την ιδιότητά τους ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων ή επεξεργαστές δεδομένων και δ) στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους.

Στους επεξεργαστές δεδομένων που έχουν διοριστεί από την εταιρεία περιλαμβάνονται οι πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής .

Μπορείτε να ζητήσετε από την Εταιρεία πλήρη κατάλογο των επεξεργαστών δεδομένων που έχουν διοριστεί καθώς και των συνδεδεμένων εταιρειών που επεξεργάζονται τα άνω δεδομένα, στη διεύθυνση που αναφέρεται κατωτέρω.

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τον e-commerce manager του e-shop στο e-mail: info@potpouri.eu για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων.

Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο  αίτημα ή παράπονο.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει σήμερα.

Σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου έχει την δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας, εφόσον  είναι δικαιοπρακτικά ικανός, έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και από εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

COOKIES

Όπως και τα περισσότερα eshop, το www.keria365.gr χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Τα coοkies είναι μικρά αβλαβή αρχεία (Text files), τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται προσωρινά στο υπολογιστή του χρήστη δίνοντας τη δυνατότητα σε ηλεκτρονικές σελίδες όπως η www.keria365.gr, να επικοινωνούν με τον χρήστη  αναγνωρίζοντας αυτόν μετά από συχνή χρήση και διευκολύνοντας την πρόσβαση του σε αυτή και τις συναλλαγές του. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συλλογή δεδομένων, τα οποία επίσης βελτιστοποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

MENU
Close

Το καλάθι μου

Viewed

Recently Viewed

Close

Καλώς ήλθατε !

A password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα, θα χρησιμοποιηθούν για την περιήγηση στο eshop. Επίσης για άλλες ενέργειες, που περιγράφονται αναλυτικά στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Κατηγορίες