Ποιοί είμαστε

“Ένα κερί είναι πολλά περισσότερα από τον απλό συνδυασμό των μεμονωμένων συστατικών του : κέρινη ουσία, φιτίλι  και χρώμα. Ένα κερί δημιουργεί ατμόσφαιρα, ευημερία, ξυπνά όμορφες αναμνήσεις και βαθιά συναισθήματα, είναι μια μικρή πολυτέλεια για κάθε μέρα. “

Η γνώση και η αγάπη γι’ αυτό το τόσο ιδιαίτερο και διαχρονικό προϊόν, υπήρξε αφορμή για τη δημιουργία του συγκεκριμένου  ηλεκτρονικού καταστήματος. Η ιστοσελίδα www.keria365.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία “POT  POURI” και μέσω αυτής σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες μας.

Το έναυσμα δόθηκε το 1992, από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων που θέλησαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά του κεριού, των συναφών ειδών και των παρελκομένων. Από τότε, η “POT POURI” με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια κάθε προϊόντος και στην επιλογή των προμηθευτών της. Εξελίσσεται καθημερινά και με εναλλακτικές προτάσεις στην χρήση του κεριού στους επαγγελματικούς χώρους εστίασης και φιλοξενίας είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών της όλες τις εποχές του χρόνου. Ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία, επεκτείνεται μέσα και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διευρύνει το δίκτυό της και θέτει όλο και υψηλότερους στόχους στην λιανική και χονδρική πώληση.

Το πάθος μας είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών

Αναζητούμε τρόπους να σας παρασύρουμε μακριά από την καθημερινότητα, αναβιώνοντας ευχάριστες, μοναδικές στιγμές υπό το φως των κεριών. Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στον πελάτη, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων μας μιλούν περισσότερο από τις λέξεις

Η ολλανδική εταιρεία Bolsius που αντιπροσωπεύουμε, με έτος ίδρυσης το 1870, είναι γνωστή σε πολλές μεριές του πλανήτη τόσο για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων όσο και για την ευρεία και πλήρη γκάμα της. Η συνεχής καινοτομία και η διαρκής προσοχή στην ποιότητα υπήρξε ο πιο σημαντικός παράγοντας σε όλη την ιστορία της. Στις συσκευασίες των προϊόντων της το σήμα RAL εγγυάται την παραγωγή κεριών από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, εξασφαλίζει καθαρή, άκαπνη καύση, σωστά στριμμένο φιτίλι, ανεξίτηλα χρώματα και τέλος ποιοτικά αρώματα. Αυτό κάνει την αγορά κεριών διπλή χαρά, αφού δίπλα στις αισθήσεις χαίρεται και η υγεία μας.

 

Επωνυμία: Εισαγωγική εμπορική Ναυπάκτου μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε

Δ.Ο.Υ. Μεσολλογγίου – Α.Φ.Μ. 801314222 – Γ.Ε.ΜΗ. 154193012000

Έδρα: Πλατεία Τζαβελαίων 16, Κεφαλόβρυσο, Ναύπακτος

Close Το καλάθι μου
Close Wishlist
Viewed

Recently Viewed

Close
Close

Close
MENU
Κατηγορίες