Η ομάδα μας έχει φροντίσει να έχει διαθέσιμους για σας πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, ώστε να αποκτήσετε τις μοναδικές δημιουργίες μας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Κάνοντας κλικ στους παρακάτω τρόπους πληρωμής θα δείτε περισσότερες πληροφορίες!

Πληρωμή με κάρτα

Με πιστωτική ή paypal στο eshop

Με την πιστωτική σας κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Diners και Discover), πληρώνετε επί πιστώσει, δηλαδή, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σας σε μετέπειτα χρόνο.

Εφόσον έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Με χρεωστική κάρτα (ΑΤΜ) στο eshop

Χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα σας (την κάρτα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ), η οποία είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Με την αγορά, τα χρήματα φεύγουν απευθείας από το λογαριασμό σας και έτσι, δεν υπάρχει κάποια πίστωση. Αν θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των εξόδων σας, μπορείτε να εκδόσετε μια prepaid (προπληρωμένη) κάρτα, την οποία μπορείτε να «φορτώνετε» με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε σε αγορές/πληρωμές.

Σε κατάστημα της ACS με κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο κατάστημα της ACS κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Θα πρέπει να είστε παρών έχοντας μαζί σας την κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Εάν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας, η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.

Πληρωμή με μετρητά

Με αντικαταβολή στην ACS

Με την παράδοση της παραγγελίας σας, πληρώνετε με μετρητά τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής, ο οποίος στη συνέχεια παραδίδει τα χρήματά σου με ασφάλεια σε μας. Θυμηθείτε πως στις πληρωμές με αντικαταβολή, υπάρχει μια extra χρέωση, καθώς οι αποστολές συμπεριλαμβάνουν μεταφορά χρημάτων. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 1,50€ / αποστολή.

Δεν ισχύει αντικαταβολή για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Στο κατάστημα μας

Ερχόμενοι με μετρητά στο κατάστημα μας παραλαμβάνεται επιτόπου την παραγγελία σας, χωρίς έξοδα μεταφορικών & αντικαταβολής. Θα μας βρείτε Αφροδίτης 12, Κεφαλόβρυσο, Ναύπακτος

Κατάθεση στην τράπεζα

Με το που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, για να την παραλάβετε, καταθέτετε το ποσό χρέωσης στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για την πιο άμεση αποστολή της παραγγελίας σας ενημερώστε μας για την κατάθεση στο info@potpouri.eu είτε καλέστε μας στο 2634038922.

Μετά από 2 εργάσιμες ημέρες, αν δεν έχετε κάνει κατάθεση η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Θα πρέπει να κάνετε κατάθεση και όχι έμβασμα, καθώς διαφορετικά όλα τα έξοδα τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0302 760 200 732 020 – IBAN: GR 710 260 302 0000 760 200 732 020 – Δικαιούχος: Εισαγωγική εμπορική Ναυπάκτου μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε

Συχνές ερωτήσεις

Τα στοιχεία μου που χρησιμοποιούνται;

Βεβαίως! Εμείς δεν παρακρατούμε κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών.

Δεσμευόμαστε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε μας, καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο όποτε αυτό απαιτείται. Παράδειγμα για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δεν γίνονται αντικείμενο διαχείρισης, κοινοποίησης προς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς (π.χ. διαφημιστικούς). Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.

Oι συναλλαγές με κάρτες, είναι ασφαλείς;

Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλεται τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας σας διαμέσου προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς.

Το πρωτόκολλο 3DSecure προστατεύει τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών. Αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, ενώ έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Τραπεζική Υπηρεσία, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

Μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες;

Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Καρτών, υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, παρακαλούμε πολύ, πριν την υποβολή της συναλλαγής σας, όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, υποβάλλοντας μας σχετικά ερωτήματα.

MENU
Close

Το καλάθι μου

Viewed

Recently Viewed

Close

Καλώς ήλθατε !

A password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα, θα χρησιμοποιηθούν για την περιήγηση στο eshop. Επίσης για άλλες ενέργειες, που περιγράφονται αναλυτικά στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό;

Κατηγορίες