Η ομάδα μας έχει φροντίσει να έχει διαθέσιμους για σας πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, ώστε να αποκτήσετε τις μοναδικές δημιουργίες μας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Κάνοντας κλικ στους παρακάτω τρόπους πληρωμής θα δείτε περισσότερες πληροφορίες!

Πληρωμή με κάρτα ή Paypal

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal στο eshop

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια εύκολα και γρήγορα.

Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι:

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro

ή

Εφόσον έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα

Με αντικαταβολή στην ταχυμεταφορική (courier)

Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2,50€)

Δεν ισχύει αντικαταβολή για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας και για παραγγελίες αξίας κάτω των 15 ευρώ.

Κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμό εντός 3 εργάσιμων ημερών:

Δικαιούχος: Εισαγωγική εμπορική Ναυπάκτου μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε

Eurobank:

Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0302 760 200 732 020

ΙBAN: GR7102603020000760200732020

Εθνική Τράπεζα:

Αριθμός Λογαριασμού: 426/006060-75

IBAN: GR3201104260000042600606075

Τράπεζα Πειραιώς:

Αριθμός Λογαριασμού: 5157 1003 10346

IBAN: GR3801721570005157100310346

* Όλα τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@potpouri.eu

Συχνές ερωτήσεις

Τα στοιχεία μου που χρησιμοποιούνται;

Βεβαίως! Εμείς δεν παρακρατούμε κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών.

Δεσμευόμαστε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε μας, καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο όποτε αυτό απαιτείται. Παράδειγμα για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δεν γίνονται αντικείμενο διαχείρισης, κοινοποίησης προς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς (π.χ. διαφημιστικούς). Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.

Oι συναλλαγές με κάρτες, είναι ασφαλείς;

Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.

Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλεται τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας σας διαμέσου προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς.

Το πρωτόκολλο 3DSecure προστατεύει τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών. Αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, ενώ έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Τραπεζική Υπηρεσία, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

Μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες;

Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Καρτών, υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, παρακαλούμε πολύ, πριν την υποβολή της συναλλαγής σας, όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, υποβάλλοντας μας σχετικά ερωτήματα.

Close Το καλάθι μου
Close Wishlist
Viewed

Recently Viewed

Close
Close

Close
MENU
Κατηγορίες